Om oss

Vi är ett trading och profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 100.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen! B.l.a är vi sedan många år leverantör till En Svensk Klassiker och alla lopp som ingår (Engelbrektsloppet,Vasaloppet,Vätternrundan,Vansbrosimningen och Lidingöloppet)
Vi erbjuder även helhetslösning med lager och distribution från eget lager i Nacka.

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.Vi erbjuder många premium märken
med eller utan tryck.T.e.x Craft som vi i många år levererat i olika sportsamanhang.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.Vid behov lagerhåller vi och distribuerar dina produkter från vårt lager i Nacka.


Korta fakta

Bolagsnamn
Basic Wear Stockholm AB
Org.nummer
5567189716
Telefonnummer
087184561
E-postadress
info@basicwear.se